سایت صدف نیوز- شماره مجوز: 83030

گسترش فرهنگ و تفکر بسیجی در جوهره فعالیت بسیج رسانه است

مسوول بسیج رسانه هرمزگان ضمن بازدید از دفتر نشریه صدف:

گسترش فرهنگ و تفکر بسیجی در جوهره فعالیت بسیج رسانه است

مسئول بسیج رسانه هرمزگان

مسئول بسیج رسانه هرمزگان

مسئول بسیج رسانه استان هرمزگان در بازدید از دفتر نشریه صدف ضمن گفتگو با سردبیر نشریه، به نقش موثر رسانه ها در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان پرداخت و گفت: اهالی رسانه سربازان خط مقدم جنگ نرم هستند و باید اهمیت ویژه ای برای آنان قائل شد.

به گزارش صدف نیوز: مرتضی پیروی منش به دلایل تشکیل بسیج رسانه اشاره کرد و افزود: بی شک رسانه ها، اهم از شنیداری، دیداری و نوشتاری که اکنون با گستردگی فضای مجازی رشد غیر قابل تصوری یافته اند نقش تعیین کننده ای در شکل دهی، سازماندهی، جهت بخشی و هدایت بخشهای مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و بین المللی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارند. به گونه ای که تعمیق و گسترش فرهنگ و تفکر بسیجی و ترویج ارزشهای والای انقلاب اسلامی در جوهره فعالیت هدفمند و ارزشمدار این حوزه است.

مسئول بسیج رسانه هرمزگان تاکید کرد: نه تنها این مهم در شکل گیری تقویت و توسعه سازمان بسیج رسانه ضروری می نماید که مستلزم حمایت همه جانبه از جمله در حوزه پشتوانه های قانونی و مالی از سوی نهادهای مسئول چند برابر می شود.

پیروی منش ادامه داد: انتظاری که وجود دارد با توجه به این که حوزه فعالیت رسانه ها و جامعه هدف سازمان بسیج رسانه از طریق قوانینی موضوعه حداقل در سطح وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت کشور و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی به انجام می رسد، زمینه همکاری، همیاری و تعامل قانونمند همه جانبه نهادهای مسئول و درگیر را فراهم سازد.

وی خاطر نشان کرد: تقویت و توسعه بسیج رسانه از مجرای قانونی، اقدامی بود که در سطح ملی صورت گرفت لاکن انتظار بیشتری در سطح هرمزگان برای عملیاتی نمودن قوانین تصویب شده خاص رسانه است.

پیروی منش افزود: امروز ما نیازمند حضور گسترده، موثر و قانونمند مردمی در عرصه توسعه فعالیتهای رسانه ای استان و کشور هستیم. وحدت رسانه ای این قشر موافقان نظام در این برهه از هژمونی همه جانبه غرب بر هیچ کس پوشیده نیست.

مسئول بسیج رسانه هرمزگان تصریح کرد: این مهم تحقق نمی یابد مگر ایجاد امکان نقش آفرینی و بهره گیری از ظرفیت های موجود در چهارچوب ضوابط و مقررات موضوعی و استفاده از زیرساختها در تعامل با نهادها و سازمانهای متولی امور رسانه ها یعنی بسیج رسانه که باید فراهم شود.

وی گفت: در هرمزگان ما به شدت به این مهم تاکید کرده و تشکیل آن را ضروری می دانیم. ما سوابق و دلایل ضرورت قانونگذاری را هم می دانیم اما داشتن این شاخصه ممتاز برای رسانه ها، این قشر تاثیرگذار در قالب بسیج رسانه را نیز متذکر می شویم.

۱-      قانون لایحه قانونی راجع به تشکیل سازمان بسیج ملی مصوب ۱۰/۲/۱۳۵۹

۲-      لایحه قانونی راجع به ادغام سازمانهای آمادگی ملی و بسیج غیر نظامی و دفاع غیر نظامی در سازمان بسیج ملی مصوب ۴/۴/۱۳۵۹

۳-      لایحه قانونی تشکیل سازمان بسیج ملی مصوب ۱۹/۴/۱۳۵۹

۴-      قانون ادغام سازمان بسیج ملی (مستضعفین) در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مصوب ۲۸/۱۰/۱۳۵۹

پیروی منش گفت: با نگاهی گذرا به این نتیجه می رسیم که چنین طرحی با سیاست های کلی نظام و سند چشم انداز و قانون برنامه مغایرت ندارد و دلایل ایجابی خوب دارد، رعایت اصل هفتاد و پنجم از ماده ۱۴۴ را دارد و این برنامه موجب اصلاح یا تغییر برنامه مصوب نمی شود. لذا انتظار ما در طرح تقویت و توسعه سازمان بسیج رسانه در هرمزگان به منظور جذب، آموزش، سازماندهی و بکار گیری نیروهای داوطلب مومن، متخصص و فعال عرصه رسانه با هدف ترویج و تعمیق فرهنگ و تفکر بسیجی و فضیلت های اخلاقی، ایجاد آمادگی دفاع همه جانبه از دستاوردهای انقلاب و همچنین تربیت و پرورش نیروهای رسانه ای با شاخص های انقلاب اسلامی، سازمان بسیج رسانه، توسط بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با پشتیبانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت کشور و سازمان صدا و سیما تقویت و توسعه می یابد است.

مسئول بسیج رسانه هرمزگان افزود: انتظار بعدی ما این است که کلیه نهادها و ادارات دولتی و عمومی، موسسات و شرکتهایی که به نحوی از بودجه عمومی دولتی بهره مند می گردند بخشی از فعالیتها و طرح های فرهنگی، آموزشی و رسانه ای خود را از طریق سازمان بسیج رسانه در استان اجرا نمایند.

وی خاطر نشان کرد: انتظار سوم از نماینده عالی دولت در استان است که در حال حاضر بستر فعال و پویایی را برای اصحاب رسانه با حمایت های خود ایجاد کرده است می باشد که هر ساله بخشی از اعتباراتی را که برای اهداف فوق در بودجه سنواتی در نظر می گیرد در ردیف مستقلی به عنوان کمک به طرح های سازمان بسیج رسانه در اختیار سازمان بسیج مستضعفین سپاه امام سجاد (ع) قرار دهد.

پیروی منش در پایان گزارشی از عملکرد و سهمیه جذب سال ۱۳۹۲ بسیج رسانه استان ارائه داد و گفت: ما در جذب و سازماندهی اعضای بسیج عادی، جذب، سازماندهی و ارتقای عضویت و بکارگیری بسیجی کادر، آموزش بسیجیان عادی، آموزش تبدیل عضویت بسیجیان فعال به کادر بصیرتی (سه روزه) ، طراحی و اجرای کار کارگاههای کاربردی، مهارتی و جلسات ادواری تحلیل و بررسی رسانه ها و دوره مقدماتی بسیج به همراه تبدیل عضویت عادی به فعال به لطف و همت آحاد اصحاب رسانه هرمزگان موفق عمل کردیم.

بازدیدها: ۱۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *