اداره کار باید محلی برای سیاستگذاری باشد نه فقط دادگاه کاری
رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی بندرلنگه گفت: اداره کار باید محلی برای سیاستگذاری کار باشد تا یک دادگاه کاری که فقط به بحث بیمه بیکاری و شکایات بپردازد.
به گزارش صدف نیوز به نقل از خبرگزاری فارس، دکتر عبدالحمید دلشاد در جمع اعضای کمیته اشتغال در بندرلنگه اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی یکی از دانشگاههای مهارتی است که در برنامه ششم توسعه سمت و سویش به سمت آموزشهای مهارتی است و در برنامه توسعه ششم آمده است که بیش از ۴۰ درصد داوطلبان کنکور در آینده باید به سمت آموزشهای مهارتی سوق داده شوند و الان این آمار ۷ درصد است و ۳۳ درصد دانشجویان تمایلشان به سوی آموزشهای غیر مهارتی است و این مشکل جدی در کشور است.
وی افزود: با توجه به پتانسیل موجود در سطح شهرستان بندرلنگه و وجود دانشگاهها در این شهرستان، زمانی جمعیت دانشجویی ۵ هزار نفر بود و اکنون این جمعیت به ۲ هزار نفر تقلیل پیدا کرده است، چراکه پتانسیلهایی بوده که ما استفاده نکردهایم و زمانی غرب هرمزگان قطب دانشگاهی بوده، اما امروز اینگونه نیست.
رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی بندرلنگه با طرح یک پیشنهاد اضافه کرد: یک مرکز آمار در بندرلنگه تشکیل شود تا دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و مقاطع کارشناسی برای کارهای تحقیقاتی یک مرکز آمار داشته باشند و دیتاسازی نکنند.
دلشاد عنوان کرد: بیش از ۱۰۰ نفر در بندرلنگه بیمه بیکاری دریافت میکنند و این افراد جمعاً مبلغی بالغ بر ۷۰ تا ۸۰ میلیون تومان دریافت میکنند و این مبلغ در اداره کار اینگونه حیف و میل میشود؛ با ایجاد اشتغال این افراد باید به سمت کار سوق داده شود و اداره کار باید محلی برای سیاستگذاری کار باشد تا یک دادگاه کاری که فقط به بحث بیمه بیکاری و شکایات بپردازد.
وی با بیان اینکه ما باید سیاستگذاری دقیقی در خصوص اشتغال داشته باشیم، توضیح داد: باید به توسعه فکر کنیم و توسعه یک مثلث سهگانه است؛ هم باید فرهنگسازی شود و هم در فرایندها و هم ساختارها توسعه داده شود.
رئیس دانشگاه علمی و کاربردی بندرلنگه افزود: توسعه یک مؤلفه کیفی است نه مؤلفه کمی؛ توسعه با تغییر و رشد متفاوت است؛ باید نگاهمان دقیق شود؛ اداره کار در حوزه سیاستگذاری و رصد در سرمایهگذاری کملطفی کرده و از ظرفیتهای اساتید دانشگاهی استفاده نکرده است.
آخرین دیدگاهها