سایت صدف نیوز- شماره مجوز: 83030

جشنواره بین المللی موسیقی فجر در هرمزگان به کار خود پایان داد

جشنواره بین المللی موسیقی فجر در هرمزگان به کار خود پایان داد

موسیقی فجر

موسیقی فجر

بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر که از ۲۶ بهمن کار خود را در استان هرمزگان آغاز کرده بود با برگزاری مراسم اختتامیه در تالار شهید آوینی بندرعباس به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، در آئین اختتامیه این جشنواره، ابتدا گروه دف نوازان چاوش چندین قطعه را اجرا کردند. در ادامه این مراسم سعید ملاحسینی و علیرضا ملاحسینی هنرمندان مطرح کشور در زمینه سنتورنوازی و دف نوازی قطعاتی با نام پیوند با خورشید، ترس و امید و یورتمه را اجرا کردند.

ادامه مراسم اختتامیه جشنواره موسیقی فجر در هرمزگان با اجرای قطعات موسیقی پاپ با خوانندگی عمران طاهری هنرمند هرمزگانی همراه بود.

همچنین در این آئین از هنرمندان پیشکسوت و اساتید موسیقی استان هرمزگان شامل خانواده زنده یاد احمد حبیب زاده و زنده یاد جمشید تنی، سهراب حسنی پور، حسن مرادی، قنبر راستگو، سلیمان ایرانمنش، فاطمه رضایی، صالح آتون، قنبر بی پروا، اسماعیل پیل افکن و حسن قویدل تجلیل به عمل آمد.

از سرپرستان گروه های موسیقی حاضر در جشنواره موسیقی فجر در هرمزگان شامل گروه لیوا محله سیاهان، جهله، زاراک، ماراک، بادگیر، دف نوازان چاوش و گروه بل نیز تقدیر شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: برگزاری جشنواره مهمی همچون جشنواره موسیقی فجر در حفظ و معرفی موسیقی با قدمت سنتی و آئینی استان هرمزگان نقش بسزایی دارد.

حجت الاسلام و المسلمین حسین مرشدی در آئین اختتامیه بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر در استان هرمزگان که در تالار شهید آوینی بندرعباس برگزار شد، با بیان اینکه همزمان با ماه بهمن و ایام دهه فجر برنامه های فرهنگی و هنری متنوعی در استان هرمزگان برگزار شد، اظهار داشت: پس از برگزاری نمایشگاه کتاب استان به عنوان یک رویداد بزرگ فرهنگی، جشنواره های بین المللی فیلم و موسیقی فجر نیز همزمان با تهران و دیگر مناطق کشور فجر در استان هرمزگان به خوبی برگزار شد.

وی برگزاری جشنواره موسیقی فجر در هرمزگان را حق مردم هنردوست این استان دانست و افزود: باید جشنواره موسیقی فجر از سال ها پیش در هرمزگان که مردم آن علاقه بسیاری به این هنر دارند، برگزار می شد که خوشبختانه در این دوره شرایط برگزاری این جشنواره فراهم شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان ادامه داد: موسیقی، هنر با قدمتی در استان هرمزگان است و این استان هنرمندان مطرح و بزرگانی را در عرصه موسیقی به دنیا معرفی کرده است.

حجت الاسلام و المسلمین مرشدی تصریح کرد: برگزاری جشنواره مهمی همچون جشنواره موسیقی فجر در حفظ و معرفی موسیقی با قدمت سنتی و آئینی استان هرمزگان نقش بسزایی دارد.

وی با قدردانی از گروه های شرکت کننده و هنرمندان حاضر در جشنواره موسیقی فجر در هرمزگان، بیان داشت: خوشبختانه برگزاری این جشنواره فضای با نشاطی را برای مردم هرمزگان رقم زد.

احمد نفیسی مشاور فرهنگی استاندار نیز با بیان اینکه انسان در زندگی خود نیازمند شادی و نشاط است، عنوان کرد: هنر فرصت نشاط و رهایی از سختی های زندگی را برای انسان فراهم می کند.

وی ادامه داد: در واقع می توان گفت که هنر بخش عمده ای از سختی زندگی را برای انسان قابل تحمل می کند.

مهدی نیرومند معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز در حاشیه این مراسم، عنوان کرد: با توجه به اینکه جشنواره موسیقی فجر برای نخستین بار در استان هرمزگان برگزار شد اما مردم هنردوست استان هرمزگان استقبال بسیار خوبی از اجرای گروه های موسیقی حاضر در این جشنواره داشتند.

وی ادامه داد: در این جشنواره گروه های موسیقی بومی، محلی، آئینی و سنتی استان هرمزگان از شهرستان های بندرلنگه، قشم، جاسک، میناب و بندرعباس به اجرای موسیقی پرداختند که برگزاری این جشنواره در معرفی موسیقی هرمزگان بسیار موثر بود.

معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان افزود: همچنین گروه موسیقی بوم و بر از تهران و گروه موسیقی تروند از اصفهان نیز در این جشنواره در بندرعباس حضور داشتند.

نیرومند گفت: با توجه به قدمت هنر موسیقی در استان هرمزگان لازم است تا با برنامه ریزی مناسب برگزاری جشنواره موسیقی فجر در این استان تداوم داشته باشد.

شایان ذکر است؛ اجرای موسیقی توسط گروه لیوا محله سیاهان در محوطه تالار شهید آوینی بندرعباس پایان بخش برنامه های جشنواره موسیقی فجر در هرمزگان بود.

جشنواره بین المللی موسیقی فجر از ۲۶ بهمن الی یکم اسفند برای نخستین بار در استان هرمزگان برگزار شد.

بازدیدها: ۱۲

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *