با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش
آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی تئاتر درسی در میناب برگزار شد
آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی تئاتر درسی با حضور حجت الاسلام والمسلمین پورثانی معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش؛ محمد قویدل مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان؛ احمد حامدی مدیر آموزش و پرورش میناب؛ فرهنگیان و دانش آموزان در آموزشکده آیت الله خامنه ای میناب برگزار شد.
به گزارش صدف نیوز، مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان با اشاره به استقبال گسترده معلمان و دانش آموزان سراسر کشور از جشنواره ملی تئاتر درسی گفت: در دومین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور بیش از شش هزار اثر از دانش آموزان به دبیرخانه ارسال شده بود که با بیش از ۱۳ هزار اثر ارسالی سال جاری، رشد دو برابری را در سومین جشنواره ملی تئاتر درسی شاهد هستیم که نشانگر فراگیری و پویایی این جشنواره و همچنین استقبال دانش آموزان سراسر کشور از این رخداد ملی است.
قویدل با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر اجرایی کردن سند تحول بنیادین در مدارس گفت: یکی از راهکارهای مهم اجرای سند تحول بنیادین ایجاد محیطهای جدید یاددهی و یادگیری است که اجرای تئاتر درسی یکی از مهمترین و کاربردی ترین روش برای ایجاد محیطهای جدید یاددهی یادگیری و عمق بخشیدن به یادگیری و ایجاد نشاط و انگیزه برای یادگرفتن چیزهای جدید است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان افزود: همه دانش آموزان شرکت کننده در این جشنواره برنده هستند و به یقین آینده درخشانی در انتظار این دانش آموزان است و آینده کشور به دست توانمند دانش آموزان ساخته خواهد شد.
– نتایج جشنواره ملی تئاتر درسی:
نمایش ” کلید حل معما ” حائز رتبه برتر سومین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور شد
دبیر اجرائی سومین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور گفت: مرحله نهائی با نمایش ۲۵ اثر به پایان رسید و نمایش ” کلید حل معما ” از قم به رتبه برتر کشور رسید و محمد مهدی حسینی از کرمان برترین بازیگر پسر و تیام یار احمدی از لرستان ، بهترین بازیگر در بخش دختران شد.
داریوش فدویان اظهار داشت: ۲۵ اثر نهائی سومین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور از ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۲ به مدت دو روز در سالن فرهنگسرای شهرستان میناب به روی صحنه رفت و در نهایت نمایش ” کلید حل معما” از استان قم به رتبه برتر کشور رسید.
وی افزود: با نظر داوران این دوره، سه نمایش احساسات ما از شهرستان میناب هرمزگان، سفر پر ماجرا از استان زنجان و آداب دوستی از آبادان خوزستان حائز رتبه دوم مشترک شدند.
فدویان اضافه کرد: نمایش چشمه و سنگ از بندرعباس، تله پورت علمی از استان البرز و همچنین اثر ارغوان در یک قاب از شهرستان رودان هرمزگان به صورت مشترک از دیدگاه داوران توانستند رتبه سوم این جشنواره را به خود اختصاص دهند.
به گفته دبیر اجرائی سومین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور، تندیس جشنواره و لوح سپاس بهترین بازیگری بخش پسران به محمد مهدی حسینی از نمایش معرفی اعداد اعشار از کرمان رسید و امیرآراد عبداللهی از نمایش زیبا مانند گل سرخ از تهران و بردیا عابدینی درنمایش چشمه و سنگ از بندرعباس به صورت مشترک رتبه دوم و آرشین بهرامی در نمایش زیبا مانند گل سرخ از تهران و طاها خشنود در نمایش مینی بوس پر ماجرا از لاهیجان استان گیلان حائز رتبه سوم مشترک را از آن خود کردند.
فدویان اضافه کرد: تیام یار احمدی در نمایش مجسمه های شاهنامه خوانی از لرستان توانست تندیس بهترین بازیگر بخش دختران را بدست آورد و رتبه دوم مشترک به سارینا بهروز پور در نمایش آداب دوستی از آبادان، نیلو ابراهیمی در نمایش کلید حل معما از قم و رونیکا شعاری در نمایش همسایگان از مازندران رسید و بهار آقایی در نمایش سفر پر ماجرا از زنجان، ترلان تاجیک از نمایش تله پورت علمی البرز و ساناز ملا احمدی در نمایش صفر فرشته از البرز حائز رتبه سوم شدند.
معاون پرورشی و فرهنگی شهرستان میناب با اشاره به داوری آثار توسط سه داور بخش کودک، اظهار داشت: از نگاه داوران بخش کودک، نمایش تله پورت از البرز، کلید حل معما از قم و معرفی اعداد اعشار از کرمان به ترتیب حائز رتبه های اول تا سوم شدند و عنوان بهترین بازیگر بخش پسران به محمد مهدی حسینی از کرمان رسید و رتبه دوم نیز از آن آرشین بهرامی از تهران شد و کیان ابرم از بندرعباس نیز حائز رتبه سوم شد و تیام یاراحمدی از لرستان با بازی درخشان خود حائز رتبه نخست بازیگری بخش دختران شد و زینب خاکی از قم نیز رتبه دوم را کسب کرد و رتبه سوم نیز به کیمیا مهدی زاده از البرز رسید.
فدویان گفت: در بخش موسیقی صفر فرشته از البرز حائز رتبه برتر جشنواره شد و کسر بازیگوش از سمنان برگزیده طراحی صحنه، برگزیده طراحی حرکت به نمایش بلبل باهوش از بوشهر، برگزیده طراحی بروشور به اثر کوچک های بزرگ از میناب هرمزگان رسید و همچنین برگزیده طراحی لباس به جادوی تقارن مرکزی از خراسان جنوبی، برگیده طراحی گریم به مینی بوس پر ماجرا از لاهیجان گیلان و نمایش اصطکاک دوستان از یزد در طراحی نور به عنوان اثر برگزیده معرفی شدند.
دبیر اجرائی سومین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور خاطر نشان ساخت: آثار برگزیده با نگاه هیئت داوران سومین جشنواره تئاتر درسی به نمایش زیبا مانند گل سرخ از (شهرستانهای تهران) با توجه به رویکرد خلاقانه مولفه های تئاتر کودک و نوجوان و نمایش هفت خان رستم از (فارس) با توجه به نگاه خلاقانه به شاهنامه و احیای فرهنگ ملی رسید.
فدویان اظهار داشت: بازیگران قابل تقدیر از نگاه داوران بدون اولویت به طهورت حامدی در نمایش کوچک های بزرگ از میناب هرمزگان، رز اشرفی در نمایش تله پورت علمی البرز، مهنا امینی درنمایش مجسمه شاهنامه خوان از لرستان، نرگس با جلانی در نمایش کسر بازیگوش سمنان، رومینا فیضی و دلینا عابدینی در پاستیلی که شیرین نبود از تهران، فاطمه آریانفر و بشری داوری در ارغوان در یک قاب از رودان، صبا برکچی در نمایش هدهد از بیرجند، آتنا پاسلار در نمایش سلامتی در گرو تصمیم درست از پارسیان، بهار بوصیدی با نمایش آداب دوستی از آبادان، مبینا بروزان و کیانا لردی فرد در هفت خان از شیراز، فاطمه السادات موسوی در نمایش اصطکاک دوستی از یزد، معصومه ژاله در جادوی تقارن مرکزی از چناران استان خراسان رضوی، زینب گودرزی در نمایش قانون بدنی از پاکدشت تهران، کیان ابرم در چشمه و سنگ از بندرعباس، زینب خاکی با کلید حل معما از قم، هدی شهری با نمایش بلبل باهوش ازاستان بوشهر و مطهره خاوری در نمایش احساسات ما از شهرستان میناب هرمزگان رسید.
ساعت: ۰۷:۵۴ بعد از ظهر - ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
بازدیدها: ۳۱
آخرین دیدگاهها