سایت صدف نیوز- شماره مجوز: 83030

اجلاس سراسری نماز در بندرعباس با تجلیل از برترین ها به کار خود پایان داد

اجلاس سراسری نماز در بندرعباس با تجلیل از برترین ها به کار خود پایان داد

بیست و ششمین اجلاس سراسری نماز در بندرعباس

بیست و ششمین اجلاس سراسری نماز در بندرعباس

بیست و ششمین اجلاس سراسری نماز با حضور وزیر ارتباطات، وزیر آموزش و پرورش، رییس کمیته امداد کشور و رییس ستاد اقامه نماز کشور با معرفی و تجلیل از برترین های بخش های مختلف فضای مجازی در تالار شهید آوینی بندرعباس به کار خود پایان داد.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در این اجلاس با اشاره به فراگیر شدن فضای مجازی، گفت: نماز سرمایه بزرگی است که هم بازدارنده و هم کمک کننده در فضای واقعی و مجازی است.

به گزارش صدف نیوز به نقل از خبرگزاری شبستان، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی اظهار داشت: ملتی که از سرمایه خود استفاده کامل نبرد باید خود را زیر سئوال ببرد.

وی از نماز به عنوان بزرگترین سرمایه ای که جلو مفاسد را می گیرد یاد کرد و افزود: خداوند نیز می گوید: مشکلاتتان را با استعانت از نماز حل کنید.

آیت الله نعیم آبادی از آموزش و پرورش به عنوان ظرفیتی عظیم نام برد و بیان کرد: چقدر در کتاب های درسی مدارس و دانشگاه ها در رابطه با نماز منطبق با فهم مخاطب مطلب وجود دارد

وی با بیان اینکه خطبا، ائمه جمعه، شعرا، نویسندگان و همه در برابر نماز مسوول هستند، اذعان کرد: وزرا در قیامت در جواب کار برای نماز چه جوابی دارید.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز طی سخنانی گفت: فضای مجازی یکی از مهمترین ابزارها برای ترویج فرهنگ نماز در کشور است که باید با توجه ظرفیت های این فضا، از آن استفاده شود.

آذری جهرمی با بیان اینکه میزان عرضه محتوای دینی و غیر دینی در فضای مجازی تقریبا یکسان است، افزود: استقبال از محتوای دینی بسیار بیشتر از پیام های غیر دینی است که نشان از آمادگی مردم  برای دریافت محتوای دینی است.

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه تا کنون ۲۵ اجلاس با موضوع نماز در کشور برگزارشده است، عنوان کرد: این اولین اجلاسی است که محوریت آن نماز و فضای مجازی است.

وی با بیان اینکه فضای مجازی از سایر فضاها متمایز‌است زیرا می تواند حق و باطل را با سرعت بالا انتشار دهد، یادآور شد: ترویج نماز مهم ترین کاربرد فضای مجازی است.

وزیر دولت تدبیر و امید با اذعان به اینکه هر فردی دارای پایگاه اطلاعات خاصی در ذهن خودش است، تصریح کرد: دشمنان تلاش به قصد ازبین بردن دین ؛از فضای مجازی استفاده می کنند.

وی با یادآوری اینکه مطالب دینی و غیردینی هر دو به یک میزان در فضای مجازی وجود دارد، افزود: استقبال از مطالب دینی و بازدید آن ها بیشتر از مطالب غیر اخلاقی است

آذری جهرمی با اشاره به شبیخون و تهاجم فرهنگی به قصد براندازی نظام با ابزارهایی چون ماهواره و اکنون فضای مجازی صورت گرفته، تاکید کرد: باید پیام خود را اصولی منتقل کنیم.

وی با اذعان به اینکه کارهایی همچون موشن گرافی یا فتوتیتر به شدت زیاد است، بیان کرد: با یک جمله و عکس و یا ویدئو کوتاه میتوان شبهات را برطرف کرد.

وزیر آموزش و پرورش هم با بیان اینکه آموزش و پرورش، نماز را رکن اساسی دغدغه های تربیتی خود می داند، گفت: شکل گیری دانش آموزانی نماز باور در سایه آرامش اجتماعی بدست می آید.

محمد بطحایی از نماز به عنوان زیباترین عبادتی که سرمنزل آن وارستگی است نام برد و بیان کرد: نماز منشا همه خوبی هاست.

وی با اشاره به اینکه برای رسیدن به افق های مطلوب کارهای بزرگی انجام شده است اما کارهای باقیمانده بسیار است، افزود: تشویق و ترغیب دانش آموزان به نماز گرچه پر برگ است اما باید پربار نیز باشد

بطحایی با ذکر این نکته که دانش آموزان تحت تاثیر محیط خانواده نمازخوان می شوند، تصریح کرد: اهتمام وزارت آموزش و پرورش بر این است که معرفت به نماز برای دانش آموزان به خوبی تبیین شود.

استاندار هرمزگان نیز از نماز به عنوان مهمترین دستورات دینی سفارش شده مسلمانان نام برد و گفت: هیچ موضوعی در اسلام به اندازه نماز اهمیت داده نشده است.

دکتر فریدون همتی اظهار کرد: درباره این فریضه دینی سخن ها گفته شده و هرکس به فراخور بینش و نگرش خود نظری در خصوص نماز دارد، اما به رغم تمام این برداشت ها و سخنان، اقیانوس نماز از عمق ژرفایی برخوردار است.

وی نماز را وسیله ای برای تداوم هستی و غرق نشدن در گناه و فساد دانست و افزود: اجلاس سراسری نماز از رویدادهای مهم فرهنگی کشور است که هر سال با پیام رهبر معظم انقلاب مزین گشته است.

دکتر همتی ادامه داد: دولت تدبیر و امید افتخار دارد با بسیج امکانات استانی در هرمزگان، با پیگیری ستاد اقامه نماز و دفتر ائمه جمعه استان، این اجلاس را در هرمزگان برگزار کند و آن را یک وظیفه دینی برای خود می داند.

وی ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این اجلاس، انتظار می رود جامعه خود را در مسیر اصلاح قرار دهد و نکات و مزیت های زندگی مطلوب و برجسته و فراگیر شود.

معرفی برترین های اجلاس:

برترین های طرح های گرافیکی، تولید نرم افزار، استیکرهای گرافیکی، آثار نمایشی، توزیع و نشر محتوای نمازی و پادکست های صوتی از سوی نماینده ولی فقیه در هرمزگان و رییس ستاد اقامه نماز کشور مورد تجلیل قرار گفتند.

در مجموع ۲ هزار و ۸۰۰ اثر به صورت فیلم و نرم افزار پیرامون نماز در حوزه فضای مجازی به ستاد مرکزی اجلاس سراسری نماز ارسال شد که ۵۳ اثر برتر شناخته شدند که از ۲۰ اثر در این اجلاس تجلیل شد.

**در بخش تولید نرم افزار:

*در رشته نرم افزار تلفن همراه، سایت مرتبط و چند رسانه ای

موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر(عج) (احرار اندیشه) با اثر «دانشنامه نماز» از قم رتبه نخست موسسه قرانی مشکات نور حامیم با اثر «نماز بهتر» از تهران رتبه دوم و مجید گودرزی با اثر «پیام رسان نماز یاوران» از خراسان رضوی رتبه سوم

علی سلیمی با اثر «آموزش نماز» از بوشهر شایسته تقدیر

*در رشته بازی و سرگرمی

مهری ملالو با اثر «نور باران» از قم رتبه نخست و محمدعلی باستانی با اثر «مسجد آبی» از خراسان رضوی رتبه دوم

محمد جواد هاتف قوچانی با اثر «بازی های خوب برای بچه های خوب» از قم رتبه سوم

ناصر محمدی با اثر «مار و پله » از هرمزگان شایسته تقدیر

*دررشته چند رسانه ای(رایانه ای) وواقعیت مجازی

محمدرضا جعفری پور با اثر «کلید بهشت» ویژه ناشنوایان از کرمانشاه رتبه دوم و مرتضی غنی لو از زنجان با اثر «سجده گاه» رتبه سوم

احسان ترشیزی از تهران با اثر «آموزش نماز» شایسته تقدیر

بهزاد سامانی با اثر «پل صراط» از تهران شایسته تقدیر

** بخش آثار نمایشی

*در رشته موشن گرافی

حسینعلی درویش زاده با اثر «چرا نماز می خوانیم» از استان سیستان وبلوچستان رتبه نخست، سازمان اوقاف و امورخیریه با اثر م«ما هم می توانیم یه قلعه داشته باشیم» از تهران رتبه دوم

محمد حسن احمدی با اثر« بزنگاه » از زنجان شایسته تقدیر

*در رشته پویانمایی

فاطمه زندی با اثر «وضو» از همدان رتبه نخست، حمیدرضا احمدپور با اثر «سرزد سپیده» از قم رتبه دوم

فاطمه خدیور با اثر «بوسیدن روی ماه» از همدان شایسته تقدیر

*در رشته رئال

محسن ذوالقدر با اثر «عدم» از قزوین رتبه نخست، یوسف جعفری با اثر «رویای گل ها» از تهران رتبه دوم وسمانه عباس پور با اثر «زمزمه محبت» از خراسان جنوبی رتبه سوم

* رشته نماهنگ

علیجان دائیان با اثر «احساس بندگی» از سمنان رتبه نخست

*در رشته مستند

مسعود دهنوی با اثر «تصحیح فاتحه» از خراسان رضوی رتبه دوم

*در رشته گیف

فواد مهتدی با اثر «چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟» از گلستان شایسته تقدیر

غزاله حکمی با اثر «نماز» از همدان شایسته تقدیر

**پادکست های صوتی

بهرام نوری با اثر مجموعه «پناه امن او» از گیلان رتبه اول، محمد رضا فرهمند یگانه با اثر «منزل نور» از البرز رتبه دوم و مسعود دهنوی با اثر « پرواز در سکوت» از خراسان رضوی رتبه سوم

مژده نقده دوز طهرانی با اثر «هستم و نیستم» از البرز شایسته تقدیر

مریم عباسی با اثر «وقت سحر رسیده» از گلستان شایسته تقدیر

فاطمه عباسی آریمی با اثر «دلم که می خواد» از تهران شایسته تقدیر

** توزیع و نشر محتوای نمازی

*در بخش کانال در فضای مجازی

سید آرمین نور تجلی با اثر «زندگی زیبا با نماز» از مازندران رتبه اول و مهوش مظلومی خوب با اثر «زیبایه های نماز» از خوزستان رتبه سوم

امین سپهری با اثر «جوانان با نماز» از آذربایجان غربی شایسته تقدیر

*در بخش گروه در فضای مجازی

اعظم کارگر با اثر «گروه تخصصی نماز خوب » از یزد رتبه دوم

محمد تقی ضرابی با اثر «کوچه باغ آسمانی» از خراسان شمالی شایسته تقدیر

*در بخش ربات در فضای مجازی

امیر حسین بافقی با اثر «اذان گوی پیش رفته» از یزد رتبه دوم

محمد فرجی با اثر «بهانه وصل» از همدان رتبه سوم

*در بخش مدیریت محتوایی سایت

مهدی صبورزاد فرد با اثر امتداد ۳۱۳ از استان فارس شایسته تقدیر

علی ارثی با اثر «سجده گاه» از آذربایجان غربی شایسته تقدیر

محمد ابراهیمی با اثر «جام نماز» از بوشهر شایسته تقدیر

علی رحمانی راوری با اثر «رکعت (پایگاه تخصصی نماز) » از کرمان شایسته تقدیر

**طرح های گرافیکی

*در بخش طراحی پوستر

سید محمود رضویان با اثر «نماز پرچم اسلام» از اصفهان رتبه دوم و محمد عزیزی با اثر «سلاح مومن» از گلستان رتبه سوم

فریده سلطانی پور با اثر «وحدت» از تهران شایسته تقدیر

فرزانه خادم الحسینی با اثر «نماز و فضای مجازی» از فارس شایسته تقدیر

علی حجتی با اثر «چتر» از همدان شایسته تقدیر

*در بخش طراحی اینفوگرافی

علیرضا خالصی دوست با اثر «۱۰ توصیه » از سمنان رتبه دوم

علیرضا پوئید با اثر «ساعت دلت را کوک کن» از فارس شایسته تقدیر

*استیکرهای نماز

ابوالفضل دهقان پور با مجموعه «استیکر نماز» از خراسان جنوبی رتبه نخست، زهرا ترکمنی با مجموعه «استیکر معراج» از همدان رتبه دوم

علی کشاورزی با مجموعه « استیکر الفبای معراج از فارس» شایسته تقدیر

**ایده و تجربیات موفق

در این محور هیچ اثری حائز رتبه و شایسته تقدیر شناخته نشد.

Views: 3

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *