حجاب اجباری هم بد نیست
من متعجم که چرا در کشور ما عده ای از حجاب اجباری ناراحت هستند و این طرح را نمی پسندند!
چه طور بیمه اجباری خوب است؟ یا کسی که به خدمت سربازی اجباری اعزام می شود با آن مخالفت نمی کند ولی همین که از حجاب اجباری صحبت به میان می آید، هم بانوان و هم آقایان اخم می کنند و سعی دارند به هر طریقی شده، با آن مخالفت کنند.
این یادداشت مقداری با چاشنی طنز است ولی به هر حال قابل تامل است.
یادم می آید وقتی ما را به خدمت مقدس سربازی اجباری بردند، ابتدا برایمان سخت بود و بعضی از رفقا نیز از پادگان فرار می کردند و پس از مدتی دوباره با زور آنها را به محل خدمت باز می گرداندند و با آنکه مشمول جریمه اضافه خدمت هم می شدند ولی به تدریج قبول می کردند که در پادگان بمانند و خدمت کنند چون این وظیفه قانونی همه بود.
راستش تحمل خدمت سربازی برای من هم آسان نبود ولی هنگامی که از جنبه مثبت به آن نگاه می کردم به این نتیجه می رسیدم که پادگان هم جای بدی نیست. به سایر سربازانی که از محیط پادگان گله و شکایت داشتند گفتم: ببینید دوستان، پادگان هم می تواند جای بسیار خوبی برای ما باشد. سربازان با تعجب پرسیدند: از چه لحاظ جای خوبی است؟
به آنها گفتم: نگاه کنید در اینجا غذا و لباس که به ما می دهند، محل خواب، استراحت و ورزش هم رایگان در اختیار ماست، پول آب و برق و گاز هم که از ما نمی گیرند، از اینها که بگذریم ماهانه حقوق نسبتا خوبی هم به ما می دهند. از کلاس های رایگان، کتابخانه، سینما، باشگاه بدنسازی و … هم برخورداریم. دیگه چه درد و کمبودی داریم که از پادگان فرار کنیم؟
در ضمن بیرون از پادگان بایستی نگران اشتغال، اجاره منزل، پول آب و برق، تهیه غذا و پوشاک و … باشیم.
پادگان جای خوبی است، فقط تنها چیزی که در پادگان وجود ندارد آزادی است. در پادگان باید همواره گوش به فرمان بوده و مطیع اوامر فرمانده باشیم. اگر کسی بتواند از لذت آزادی بگذرد، پادگان واقعا بهشت است.
سربازانی که حرفهای مرا شنیدند، بعد از اندکی فکر کردن گفتند: آره حق با توست، ما از این زاویه به خدمت سربازی نگاه نکرده بودیم.
و اما حجاب اجباری هم آیا شباهتی با خدمت اجباری دارد؟
حجاب و عفاف فریضه ای دینی است و اکثر مردم با تقوا و با ایمان ما از دیرباز باحجاب بوده و تمایلی به ولنگاری نداشته و ندارند. اما تهاجم فرهنگی بیگانگان و نارضایتی های عمومی از مشکلات و نارسایی های داخلی موجب کمرنگ شدن این فریضه شده و از هنگامی که بحث حجاب اجباری مطرح شد، برخی از بانوان، لجبازی را شروع کرده و بدحجاب تر شده اند. اما راهکار این مشکل چیست؟ آیا متوسل شدن به زور می تواند کارساز باشد؟ قطعا پاسخ خیر است.
اما در صورتی که کشور را به صورت یک پادگان تصور کنیم و مسئولان کشور، تمام امکانات مورد نیاز مردم از قبیل مسکن، اشتغال، ازدواج، درمان، غذا، آب و برق، امکانات رفاهی، تحصیلی و ورزشی را به صورت رایگان برای مردم فراهم آورند، می توان گفت که حجاب اجباری هم مانند خدمت اجباری برای مردم قابل تحمل خواهد شد. آیا این طور نیست؟
به قلم: حسین فریدونی – سردبیر
ساعت: ۰۹:۳۷ بعد از ظهر - ۱۴۰۲/۰۳/۰۲
بازدیدها: ۲۴۲
آخرین دیدگاهها