سایت صدف نیوز- شماره مجوز: 83030

بازسازی جهادی پل آسیب‌دیده «گریوه» در مسیر بندرعباس به کهورستان

بازسازی جهادی پل آسیب‌دیده «گریوه» در مسیر بندرعباس به کهورستان

بازسازی پل آسیب‌دیده «گریوه»

مدیرکل راهداری و حمل ‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان از تکمیل روند بازسازی و بهسازی پل آسیب دیده «گریوه» در جنگ اخیر در غرب بندرعباس خبر داد و گفت: این سازه کلیدی محور مواصلاتی غرب استان که در مسیر بندرعباس به کهورستان واقع شده به‌طور کامل زیر بار ترافیک ‌رفت و عبور و مرور خودروها از روی آن از سر گرفته شد.

به گزارش صدف نیوز، عباس شرفی در حاشیه بازدید از پل‌های آسیب‌دیده در جنگ اخیر، با اشاره به سرعت‌بخشی به روند بازسازی زیرساخت‌های جاده‌ای و آسیب‌دیده استان، اظهار کرد: پل «گریوه» به‌عنوان یکی از نقاط مهم جاده‌ای در غرب بندرعباس که در پی حملات دشمن دچار خسارت شده بود با تلاش جهادی و همت شبانه‌روزی نیروهای فنی و عملیاتی راهداری بازسازی شد.

وی درباره مشخصات فنی این پل توضیح داد: پل گریوه با ارتفاع حدود ۱۴ متر از بستر رودخانه، دارای هشت دهانه ۳۰ متری است که در جریان اقدامات متجاوزانه دشمن، دهانه پنجم آن آسیب دیده بود و نیازمند عملیات سنگین بهسازی و مرمت سازه‌ای بود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ ونقل جاده‌ای هرمزگان افزود: بر اثر حمله‌ آمریکا در ۲۷ تیرماه ۱۴۰۵، تونل شهید میرزایی بندرعباس مسیر رفت و برگشت، پل رودخانه شور در محور بندرعباس – سیرجان و ۲ پل در محور سه‌راه میناب به سمت رودان آسیب دیدند که تلاش برای بازسازی همه آنها ادامه دارد.

آسیب به برخی زیرساخت‌های محورهای ارتباطی هرمزگان در پی تجاوز دشمن، اگرچه بخشی از شریان‌های حیاتی تردد استان را با اختلال مواجه کرد، اما با آغاز عملیات جهادی دستگاه‌های اجرایی، روند ترمیم و بازسازی این زیرساخت‌ها با شتاب در حال انجام است و پل‌ها و مسیرهای آسیب‌دیده یکی پس از دیگری برای بازگشت به مدار تردد آماده می‌شوند.

ساعت: ۱۲:۴۲ بعد از ظهر - ۱۴۰۵/۰۶/۱۳

بازدیدها: 31

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *