حکایت ماهی های خاموش در نمایشگاه ابیات مجسمه بندرعباس
معاون پرورشی و تربیت بدنی ناحیه یک آموزش و پرورش بندرعباس از پایان فعالیت پنج روزه ی نمایشگاه موسی عامری پور، هنرمندی فرهنگی از این ناحیه، باعنوان ابیات مجسمه خبرداد.
به گزارش صدف نیوز، اردشیر رهنواز در ادامه افزود: نمایشگاه مذکور که شامل مجسمه های خاموش اما گویای خاطرات شیرین کودکی های این هنرمند هرمزگانیست، انعکاس دل نگرانی های وی بابت محرومیت فرزندان این خطه ازفرصت دیدن مشتاهای پر ازماهی است.
وی در ادامه گفت: عامری پور در قالب مجسمه پیام اجتماعی و زیست محیطی را در قالب جسم ماهی های بی جان تزریق کرده است که بیانگر چالش خطرناک انتقال پساب و فاضلاب و تخریب روزانه ی ساحل زیبای بندرعباس می باشد.
این مسئول اذعان داشت: آنچه از نمایش مجسمه ها به ذهن مخاطب منتقل می شد سکوتی بود که درپس آن، فریاد رخوت و سستی مردم با عبورسرسری از کنار دریای دردآلود به گوش میرسید.
رهنواز بیان داشت: این نمایشگاه برون داد حسی ناخواسته اما منبعث از دردی اجتماعی است که با جسم بی جان مجسمه های خاموش، پیام آور صلح و آشتی دوباره ی ساحل نشینان با ساحل همیشه آرام خلیج فارس است.
وی در ادامه به استیتمنت نمایشگاه این هنرمند هرمزگانی برای ورود و انگیزه ی نمایشگاه ابیات مجسمه اشاره نمود: پیش ترها بچه که بودیم از آغاز خور گور سوزان، آرام آرام می آمدیم تا دریا. دم پایی پلاستیکی خود را زیر خاک های صاف و زلال پنهان می کردیم و با پاهای برهنه روی شن های نرم و شیشه ای راه می رفتیم.از سورو تا مغ ناخدا، پر بود از چوب ها و تورهای سفید. انگار برای صید پرنده های مهاجر بود و دریا هم خود رفته بود آن پایین، پایین، پایین. اصلا گمان نمی بردی وقتی ما بر می گردیم دریا برگشته باشد. اما برگشته بود و ماهی ها را روی تور، برای ما آویزان کرده بود و دوباره رفته بود آن دور، دور، دور، و از آنجا به ما دست تکان می داد. اما سال هاست که من…تنها، مادرم…تنها، دریا…تنها، با همه ی زنان و کودکان شهر، دیگرش هرگز، نخواهیم دید هیچ وهیچ دیگر نمانده است که دیده بماند امروز، دیده بماند فردا).
شایان ذکراست، موسی عامری پور، طراح، مجسمه ساز و نقاش هرمزگانی، دارنده ی لیسانس ارتباط تصویری، تهران، برگزیده ی طراحی و مجسمه ی سازی جشنواره هنرهای تجسمی جوانان سراسر کشور، حضور در نمایشگاه گروهی نقاشی دانشجویان سراسر کشور، موزه ی هنرهای معاصر تهران، کسب مقام بهترین طراح صحنه ی دو دوره جشنواره ملی ضامن آهو، کسب مقام بهترین طراح صحنه و طراح لباس پنج دوره جشنواره ملی ‘ منطقه ای و استانی در جشنواره تئاتر کشور، چهار دوره حضور در جشنواره سراسری تئاتر فجر به عنوان طراح صحنه و لباس، طراح صحنه ی چندین فیلم کوتاه، ساخت دو ویدیو آرت و حضور در جشنواره فیلم اردیبهشت، داور جشنواره ملی مجسمه ی شنی شمال کشور، داور بیش از چهار دوره جشنواره ی هنرهای تجسمی استان، داور بیش از پانزده دوره جشنواره هنرهای تجسمی دانش آموزان سراسر استان، دو دوره ریاست انجمن هنرهای تجسمی استان، طراح و مجری دکور جشنواره های متعدد ملی و منطقه ای، طراح المان میدان ورودی شهر و مدیر اولین کارگاه مجسمه سازی هنرمندان استان با همکاری شهرداری بندرعباس، مدرس دانشکده ی فنی و حرفه ای فاطمیه و دانشکده ی علمی کاربردی بندرعباس، برگزار کننده ی شش نمایشگاه انفرادی، سازنده ی مجسمه’ اینستالیشن پرفورمنس، مشترک در چند نمایشگاه گروهی نقاشی و مجسمه سازی در کشور می باشد.
بازدیدها: ۳۰
آخرین دیدگاهها