پلاتو نمایش و نگارخانه بندرلنگه افتتاح شد

افتتاح پلاتو نمایش و نگارخانه بندرلنگه
در دومین روز گرامیداشت هفته دولت پلاتو نمایش و نگارخانه بندرلنگه با حضور فریدون همتی استاندار هرمزگان و جمعی از مسئولان و هنرمندان افتتاح شد.
به گزارش صدف نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان ، فریدون همتی استاندار هرمزگان در این آیین، شهر بندرلنگه را پیشرو در حوزه زیر ساخت های فرهنگی دانست و گفت: با افتتاح این پروژه بخش قابل توجهی از نیازهای زیرساختی هنرمندان بندرلنگه مرتفع خواهد شد.
رضا کمالی زرکانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز در خصوص این پروژه عنوان کرد: پلاتو نمایش و نگارخانه بندرلنگه با ۵۰۰ مترمربع زیربنا دارای سالن پلاتو ۱۰۰ نفره و نگارخانه با ظرفیت ۳۵ تابلو و چندین گارگاه آموزشی و بخش اداری و …. است.
وی افزود: پلاتو نمایش و نگارخانه بندرلنگه با اعتباری بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان احداث شده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان همچنین از کلنگ زنی یازده پلاتو و نگارخانه به مناسبت هفته دولت در سراسر استان هرمزگان خبر داد.
رضا کمالی زرکانی گفت: در سفر وزیر ارشاد به استان پیگیری های لازم در این خصوص انجام گرفت و زمین مورد نیاز از سوی شهرداری ها اختصاص یافت و در هفته دولت کلنگ زنی ها انجام شد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان اضافه کرد: این یازده پلاتو و نگارخانه در شهرستان های پارسیان، بندرکنگ، بندرخمیر، بستک، هرمز، حاجی آباد، میناب، سیریک، جاسک و بشاگرد ساخته می شود و از این طریق بخش قابل توجهی از زیرساخت های فرهنگی و هنری استان تامین خواهد شد.
بازدیدها: ۱۷
آخرین دیدگاهها